Levering af frugt

Vitaminer til den mørke tid

Vitaminer til den mørke tid

Vi har i år forsøgt at få en motionsklub op at køre på arbejdet. Det er noget, jeg som gamle eliteløber er primus motor bag, og jeg er helt med på ideen for at få alt til at hænge sammen. Og få en mere sund livsstil blandt medarbejderne, så har jeg også fået indført en frugtordning. Så nu kommer der også frugt to gange om ugen, og så er der altid lidt til den lille sult, som kan opstå inden frokost og om eftermiddagen, hvor der er brug for energi til muskler og hjerne.

Fandt lækker frugt online

Jeg havde, inden jeg bestilte ordningen, undersøgt markedet grundigt, og jeg var overrasket over, hvor mange som lovede, at de kunne levere frisk frugt til gode priser, men ud fra kundetilfredsheden så var der ingen tvivl om, at en af dem skilte sig ud, nemlig http://www.frugtcompagniet.dk/. De virkede, når du snakkede med kundeservice, som om, de tog deres arbejde meget alvorligt, og de ville gå langt for at levere gode produkter til deres kunder.

Jeg var imponeret over deres store udvalg, og at de leverede både tørret og frisk frugt. Det ville sikre, at der altid ville være noget, som kan forhindre det usunde valg.

Meget tilfreds med dem

Jeg placerede en ordre, og siden har de sørget for, at vi to gange om ugen får leveret kasser med frisk og tørret frugt. Det er imponerende, at de til den pris leverer så god en service, og at frugten er i den kvalitet, som den er. De leverer langt mere end forventet til prisen, det er ikke noget vi klager over, men det er måske noget, som vi andre kan lære noget af, for jeg er da sikker på, mit firma ikke leverer på samme høje niveau, men så har vi noget at stræbe imod. Det kan jo aldrig skade, at vi lærer noget nyt.