Tamaris

Varme tæer må gerne være flotte tæer

Varme tæer må gerne være flotte tæer

Vinterstøvler skal have en vis størrelse. Det hører sig årstiden til, og de skal kunne beskytte så meget mere mod kulde, vind og vejr, end andre typer af sko og støvler skal kunne gøre det. Det er noget, du skal kunne stå fast i, hvis det er glat, og de skal kunne holde sne og sjap ude. Men det skader ikke, hvis de både er gode og pæne. Ikke for klodsede, som så mange støvler nemt bliver det. En snert af elegance. Jeg har fundet et par, jeg gerne vil have. De er olivengrønne med en kraftig sål med riller, så kan det glatte og kolde føre bare komme an.

Gode at gå i

De er helt fantastiske. De er fra tamaris sko, og jeg er vild med dem. Jeg har selvfølgelig købt dem på nettet. Det er nem at handle sko online, for jeg kender min størrelse, og jeg ved, hvad jeg gerne vil have. De kommer frem på et par dage, og jeg slipper for endeløse timer i skoforretninger. Tid der er hyggeligere brugt på nettet derhjemme med en god kop kaffe, mens jeg kigger på sko og støvler eller laver noget helt andet.

Det er nemlig også hurtigere at finde noget online. Det er nemt at sortere efter farve, type og størrelse, så jeg nemt kan se det udvalg, der lige er mig. Det er også nemt at finde noget, jeg kan ønske mig til jul eller fødselsdag. Det er jo nærmest ikke muligt at have for mange sko eller støvler, vel?

Nu kan vinteren bare komme

Jeg er i hvert fald klar til at bevæge mig rundt udenfor. Med gode støvler kommer jeg tør og varm frem, og så kan jeg altid skifte til noget mere komfortabelt, som ikke fylder, vejer eller varmer på samme måde som støvlerne.