akustik billeder

Til kontoret på skolen

Til kontoret på skolen

Jeg har i mere en ti år boet og arbejdet i Japan, og der lærte jeg kampsport. Efter jeg er kommet tilbage til Danmark, har jeg startet en lille karateskole i nogle gamle butikslokaler, hvor jeg har mit lille kontor nede bagest, men når der er undervisning, så er det svært at få ørenlyd, og derfor har jeg ledt efter noget, som kan lydisolere bare lidt, men det skal helst ikke ligne noget, som du finder i et lydstudie.

Men det er ikke så let, så da en af mine elever kom og fortalte mig om nogle akustik billeder, hans far havde på hans værksted, blev jeg meget nysgerrig. Jeg tog en snak med hans far og fik hjemmesiden, og han roste dem til skyerne for at være billige, professionelle og hurtige til at levere, og at det så godt ud.

Smukke billeder, der gør arbejdet

En hurtig snak med deres kundeservice efter at have kigget på hjemmesiden, og så var der nogle akustik billeder på vej til mit kontor. En hurtig beslutning, men det var bestemt ikke en beslutning, som jeg fortrød, for kort tid efter leverede de nogle af mine billeder fra mit ophold i Japan som motiver til mine vægge, og ikke nok med at de har produceret nogle fremragende billeder, de har også virkelig leveret et produkt, som dæmper lyden fra min karateskole meget. Og de har gjort det hele hele til en pris, som er langt under det, som jeg troede, det ville koste.

Det er utroligt, at de kan levere så flot et produkt på så kort tid, og de kan sikre, du får den mest utrolige kundeservice som en ekstra bonus, for de kan ikke gøre det bedre end det, de gjorde, Jeg ved godt, hvor jeg skal henvende mig, når jeg skal have nogle nye motiver en dag.