Låsesmed

Thoms Låse gav mig et favorabelt tilbud på videoovervågning af min tøjbutik

Thoms Låse gav mig et favorabelt tilbud på videoovervågning af min tøjbutik

For nylig havde jeg indbrud i min tøjbutik i Odense, og det var et nedslående syn, der mødte en af mine ansatte og jeg, da vi mødte ind i butikken om morgenen. Heldigvis er jeg forsikret, men det var alligevel drønærgerligt at se, at tyvene var rendt med så meget af vores lækre modetøj. Jeg valgte derfor efterfølgende at få installeret videoovervågning både ved indgangsdøren og omme ved bagdøren ud til gården, hvor de var brudt ind.

Professionel vejledning og skræddersyet løsning

Jeg indhentede forskellige uforpligtende tilbud hos låsesmede i Odense og omegn, og valget faldt på Thoms Låse, som gav mig et rigtig godt tilbud på videoovervågningskameraer af høj kvalitet til en favorabel pris. Jeg havde ikke meget forstand på, hvilken type overvågningskamera jeg skulle vælge, men jeg fik en meget professionel vejledning, så vi fandt i fællesskab frem til den helt rigtige løsning for min butik. Thoms Låse hjalp mig også med at montere overvågningskameraerne, så de sidder helt korrekt og kan filme enhver, der går igennem for- eller bagdøren. Overvågningskameraerne anvender en ny, smart teknologi, og de kan tage skarpe billeder efter mørkets frembrud, hvor de fleste indbrud bliver begået. Jeg har desuden købt nogle skilte, som viser, at butikken er overvåget, hvilket i sig selv har en præventiv effekt.

Stor tryghed med videoovervågning

Jeg kan nu trygt forlade butikken om aftenen og vide, at der er optimal sikkerhedsovervågning, og at tyveknægtene sandsynligvis vil holde sig langt væk fremover. Mine ansatte er også glade for, at butikken er videoovervåget, for så føler de sig tryggere, når de møder ind på arbejde om morgenen.

Hurtig, effektiv og serviceminded betjening

Fra jeg sagde ja til Thoms Låses tilbud, og til at overvågningskameraerne var hængt op, gik der kun få dage. Thoms Låse var hurtige, effektive, fleksible og meget servicemindede. Jeg kan varmt anbefale dem til andre butikker, virksomheder eller private, som overvejer at få installeret videoovervågning og har brug for en dygtig og serviceminded låsesmed.