the

Te året rundt

Te året rundt

Der er ikke noget, som jeg sætter mere pris på end te. Det er som regel det, som du finder i min kop. Det er te, som gør, at jeg kan slappe af efter en lang dag eller få varmen efter en tur i skoven med hundene. Det er også te med honning, som lindrer, når jeg har ondt i halsen, eller som giver energi i pausen af fodboldkampen.

Jeg er ikke den eneste

Det er altid te, som er i koppen hos familien, og det er ikke noget, som vi kan undvære at have i huset, men heldigvis så har vi en leverandør, som med lethed kan levere alt det te, som vi kan få brug for. Faktisk så tror jeg, de ville kunne levere alt det te, der er brug for til hele byen, hvis det var det, de skulle.

Vi fandt siden for et par år siden, og efter en god snak med deres kundeservice over e-mail, så købte vi en portion almindelig sort te hos dem, og siden har vi kun handlet med dem, for de leverer te i absolut topklasse. Det er utroligt, de kan gøre det til den pris, men de har ikke en eneste gang leveret noget, som jeg ville betragte som værende dårlig kvalitet, de gør det hver eneste gang med et stort smil, og deres kundeservice forstår virkelig, hvad service er. Noget som mange kunne lære meget af.

Det største udvalg

De har desuden et stort udvalg af te, og det er noget, som er rart, når vi nu er så mange, som godt kan lide te, og som ikke alle vil drikke det samme i familien.

Vi har anbefalet hjemmesiden til alle, som godt kan lide te, og vi har fra dem alle alene hørt om de samme positive oplevelser, som vi selv har med dem, hver gang vi handler på den hjemmeside.