Overvågning

Overvågning giver dig sikkerhed i hverdagen

Overvågning giver dig sikkerhed i hverdagen

Det er blevet nødvendigt med overvågning på vores grønne område midt i vores gård, for der er desværre kommet nogle bøller til, som hænger ud, og som ikke altid opfører sig så pænt som de burde.

Sikkerhed for alle

Derfor har boligforeningen besluttet os til, at vi skal have flere kameraer op i det område, så vi har noget, som vi kan vise til politiet, når der har været noget ballade. Vi har søgt kommunen, men deres budget for vores område var brugt, så vi skulle til selv at finde på noget, og vi har ikke mange penge til rådighed, så vi skulle finde et sted hvor vi kunne få det billigt.

Vi havde kigget og snakket med mange, men det var først da en af vores beboere sagde, vi skulle kigge ind på den hjemmeside, som de havde brugt til deres sommerhus, at vi fandt et sted, hvor vi kunne holde os indenfor budgettet. Vi fik placeret en ordre, og så skule vi vente på det kom frem, men til vores store overraskelse, så skule vi ikke vente længe, for allerede efter nogle få arbejdsdage, så kom det, og vi kunne komme i gang med at få det sat op, så beboerne igen kunne føle sig trygge.

De kan deres kram

Kvaliteten på de kameraer, vi bestilt, var helt i top, og det er bestemt ikke sidste gang, vi handler med dette firma, for deres kundeservice er helt i top, og vi har været ovenud tilfredse med dem. For vi har fået en rigtig god kvalitet, og der har ikke været noget at klage over, lige meget hvor længe vi end ville lede efter det.

Det er imponerende, at der i dag er firma, som har så god en service kombineret med gode priser og med kvalitet og hurtig levering.