forsinket fly

Muligheder, der findes, når flyet er forsinket

Muligheder, der findes, når flyet er forsinket

I den forbindelse vil de fleste sikkert tænke, at det involverer lidt for meget kaffe i den lufthavn, du er havnet i, eller måske noget at spise, for der er ikke så meget andet at bruge tiden på end lige det. Især ikke, hvis du ikke ved, hvornår du skal af sted, og derfor er nødt til at vente. Her hjælper mad og drikke bestemt, men det er ikke det bedste at bruge tiden på.

Brug tiden på at søge om en kompensation

Der er regler, der sikrer, at du kan få en kompensation i de tilfælde, hvor dit fly er forsinket, hvor det er overbooket, og hvor det er aflyst. Regler, der helt sikkert er lavet med dig som forbruger for øje, men som ikke alle kender. At kende dem indgående er derudover et helt andet kapitel, for det er der nok endnu færre, der gør.

Heldigvis behøver du ikke at kende disse regler indgående eller på nogen måde bruge al din tid på at sætte dig ind i dem, for der er hjælp at hente. Professionel hjælp vel at mærke. Der er nemlig mange firmaer, der har specialiseret sig i netop dette område, og det giver dig mulighed for at få dem til at tage det tunge arbejde for dig.

Hvad det så indebærer

Det bedste ved at få denne hjælp – udover deres kendskab og viden – er, at det hverken er dyrt eller besværligt. Du skal give dem nogle få oplysninger om flyafgangen og data om dig selv. Det tager ganske få minutter at gøre det, og så tager de hele sagen der fra for dig.

Du skal heller ikke betale dem, før de har fået kompensationen fra flyselskabet. Først her skal du betale deres gebyr. Det laveste af slagsen finder du hos https://skyhelp.dk/, der desuden har de bedste anmeldelser fra mange glade kunder.