catering københavn

Mad og hverdagens helte

Mad og hverdagens helte

Vi har i aften den store fest for alle i hele firmaet, og selv om jeg gerne ville, så er det ikke der, jeg finder forklædet frem og laver maden. Det er for stort til mig, men de skulle selvfølgelig have catering, og det er så festens eneste minus normalt.

Denne gang overraskede det dog, og maden var ikke kun i særklasse, det var det bedste, som jeg har smagt, når vi taler catering. Faktisk var maden så god, at den fuldt var på højde med meget af det, som vi kan få på gode restauranter i byen.

Alle nød maden til fulde

Jeg snakkede med mange af gæster, og alle som en var de begejstrede over maden. Der var en summen af glade stemmer over hele selskabet, og der var ikke en eneste, som havde noget negativt at sige.

Alle de visitkort, som http://ebuffet.dk/ havde lagt ved buffeten, var revet væk, og det kan jeg så sandelig godt forstå. Jeg tog også et, som jeg ved skal videre til min søn i forbindelse med hans knægts konfirmation, for det er god mad til en rigtig god pris og med en service, som er helt i særklasse.

Det, de serverede

Når vi kigger på maden, så var jeg specielt glad for, at de råvarer, som er blevet brugt, var dem, som var i sæson. Det hele var nænsomt blevet tilberedt med respekt for maden, og dens smag og det hele blev serveret til 3 forskellige slags kød, som var så mørt, det hele kunne skæres med en ske. Der var også brød med så dejlig sprød en skorpe og en fast krumme, som var fantastisk.

Det hele blev leveret til tiden, og prisen var langt under, hvad jeg troede, kvalitet af den kaliber skulle koste. Men vi klager ikke over, at der er penge at spare, og ingen slækken på kvalitet og service.