Levering af frugt

Levering af frugt til virksomheden – for medarbejdernes sundhed

Levering af frugt til virksomheden - for medarbejdernes sundhed

I den virksomhed, hvor jeg er så heldig at arbejde som Office Manager, går vi meget op i, at medarbejderne tilbydes en sund hverdag. Dette er såvel af hensyn til den enkelte medarbejders helbred som virksomhedens generelle sammenhængskraft – vores filosofi er, at sunde medarbejdere giver en sund virksomhed. Dette helhedsorienterede syn på helse har da også båret frugt. Vi oplever større fremdrift i de enkelte afdelinger, efter at vi begyndte at arbejde med den sunde profil – og gladere og mere veloplagte medarbejdere.

Vores tiltag har blandt andet bestået i en sund og nærende frokostordning med over 10% økologisk mad, hvor hovedvægten er lagt på de grønne og magre fødevarer. Derudover tilbyder vi i samarbejde med det lokale fitnesscenter rabat på træningskort, og flere medarbejdere er gået sammen i motionsgrupper, hvor de løber, spiller tennis eller træner sammen.

Levering af frugt til arbejdspladsen – for sundhedens skyld

Sluttelig har jeg bestilt levering af frugt fra virksomheden Frugtcompagniet.dk. Hos Frugtcompagniet.dk kan jeg selv vælge størrelse og hyppighed af min frugtleverance. I ferieperioden kan jeg for eksempel vælge en mindre frugtkasse eller frugtkurv og levering én gang om ugen i stedet for to eller tre. Og jeg kan supplere frugtkassen eller frugtkurven med nødder, mandler, rosiner, meloner eller grøntsagssnacks (for eksempel gulerødder eller cherrytomater) efter behov og ønske. En frugtkurv eller frugtkasse udgør et rigtig fint alternativ til slikskabet eller sodavandsautomaten – frugt er meget sundere end de søde sager, som måske kvikker dig op i få minutter, men ikke er godt for systemet i det lange løb.

Frugtcompagniet.dk – personlig betjening og friske leverancer i hverdagen

Med firmafrugt bidrager virksomheden aktivt til medarbejdernes sunde livsstil og hjælper dem med at foretage det sunde valg. Og så er Frugtcompagniet.dk tilmed en yderst serviceminded virksomhed, som sørger for, at levering af frugt sker til tiden og til døren. Jeg kan varmt anbefale Frugtcompagniet.dk