E-bøger

Lang flyvetur? Let som en leg med e-bøger

Lang flyvetur? Let som en leg med e-bøger

Så er det omsider ferietid! Væk fra stress og jag og ud at opleve verdens mange forunderligheder. I år går turen til Vietnam, hvor jeg skal tilbringe de næste tre uger sammen med min kæreste, der aldrig rigtig har været udenfor Danmark, så det er en stor oplevelse for ham at skulle møde en helt anden kultur end den, han er vant til. Før vi kan sætte vores fødder i Asien, venter der dog en lang flyvetur, men heldigvis slipper jeg for at kede mig ihjel inden ankomsten grundet mit arsenal af e-bøger. 

Krimi-fanatiker med stort K

Jeg kan lige så godt erkende det med det samme – jeg er en kæmpe krimi-fanatiker, der ikke kan få nok af det ene mysterium efter det andet. Derfor har jeg også “pakket kufferten” med massevis af e-bøger fra de største og bedste krimiforfattere, så jeg ikke kommer til at kede mig på den lange flyrejse. Der er garanti for god underholdning, og så er det jo pærenemt at have disse “bøger” med frem for traditionelle, fysiske bøger, der er tunge og upraktiske. Siden jeg fik min første Kindle har jeg ikke kigget mig tilbage, når det kommer til læsning og bøger. Der er simpelthen så mange fordele ved e-bøger, at det er tosset ikke at overveje at skifte de støvede klenodier på bogreolen ud med de digitale af slagsen.

Er du, som jeg, ikke verdens største fan af at sidde i et fly og kigge ud i luften, og er du lidt af en læsehest, kan jeg klart anbefale at anskaffe dig e-bøger fra fx Politikenbooks.dk, der er et af Danmarks største websites for e-bøger. Her finder du alverdens genrer, titler og forfattere, hvorfor der med sikkerhed er noget for dig, der rejser verden tynd her til sommer. Jeg har i hvert fald alt det læsestof, jeg skal bruge!