Interiorbutikken

Interiørbutikkens blogs hjælper interiøret på plads

Interiørbutikken.dk har nogle fantastisk lækre og spændende møbler, som du ikke lige finder andre steder. Interiørbutikkens designere arbejder med inspiration fra hele verden, og det kommer der fuldstændig unikke møbeldesigns ud af. Ofte blandes stilarter fra øst og vest, og nyt design opstår. Denne webshop har også fingeren på pulsen, hvad angår retrodesign og ellers forældede møblers renæssance i nye former, der matcher nutiden. Varesortimentet og interiøret er, kort sagt, langt mere spændende end i mange af de møbelkæder, som ellers fylder i landskabet. Interiørbutikken sørger til glæde for kunderne for unikt møbeldesign, og bloggere giver inspiration til brugen af dem. Ét er at finde et møbel, man holder af, noget andet er at få det placeret og iscenesat på den mest funktionelle og æstetiske måde. Det kan bloggere med flair for boligindretning sørge for.

Dk-interior.dk  

På Dk-interior.dk kan du fx læse om den genfundne glæde ved de dekorative og rummelige skab- og vægvitriner, der kan være med til at sætte et personligt og anderledes præg på den moderne stue. Det er også blevet meget moderne at skabe æstetisk tableauer i moderne hjem, og det skriver en begejstret blogger om. Bloggeren kalder disse tableauer for stillebens efter genren inden for malerkunsten. I dette blogindlæg gives der nogle virkelig gode forslag til, hvordan man med boliginteriør kan skabe små kunstneriske helheder rundt omkring i hjemmet. Valg af spiseborde, samlingsstedet i hjemmet, kan man selvfølgelig også læse om. Hvordan man kan vælge et spisebord med kant og karisma, der tilføjer noget ekstra til rummet. Der er også blogartikler med en lidt mere praktisk tilgang til fx pladsproblemer. Et problem som de fleste nok på et eller andet tidspunkt har kæmpet med. Hvordan udnytter man på en konstruktiv og funktionel måde steder i hjemmet, hvor der mangler plads? Læs artiklen og få svaret. Interiørbutikkens blogunivers byder ganske enkelt på mange gode indretningsløsninger.

Læs, lær og leg med interiøret

Nu og da  kan vi alle have brug for yderligere inspiration – uanset hvor kreative og engagerede vi er. En af de dejlige aspekter ved at have boligindretning og design som hobby er, at man aldrig bliver færdig med det. Præcis som kunst og mode er bevægelig og i konstant udvikling, sådan udvikler møbeldesign og interiør sig. Der er altid sket noget nyt. Enten noget epokegørende eller bare små forskydninger, som i det lange løb kan betyde afgørende ændringer. Læs, lær og leg med blogindlæggene fra Interiorbutikken