grøn te

Grøn te er mere end bare en drik

Grøn te er mere end bare en drik

De fleste vil mene, at grøn te er noget, der drikkes varmt på samme måde som andre slags te eller kaffe. Det er bestemt også det primære formål med denne smukke og skønne drik, men te kan meget mere end bare være den bedste, varme drik, der findes.

Alsidige muligheder med grøn te i køkkenet

Det første, der falder mange ind, er iste. Det er lækkert om sommeren, og grøn te er rigtig lækkert til dette formål. Men det stopper ikke her. Grøn te kan bruges som erstatning for væde i alle former for madlavning. Det smager fantastisk i en grøn og sund smoothie, det kan bruges i asiatisk madlavning og give et ekstra pift, og en kage bagt med grøn te bliver ekstra lækker.

Det er nogle af de mange grunde til, at jeg ikke vil løbe tør for grøn te. Samtidig er det vigtigt for, at disse retter og lækkerier bliver gode, at det er en grøn te i en god kvalitet. Det skal det selvfølgelig også være, hvis den skal drikkes som den er, varm eller som iste.

God te køber jeg altid hos https://chinateahouse.eu/groen-te-hvid-te-80/. Det er mennesker, der elsker te på samme måde som jeg, og det er her, jeg finder den kvalitet, der kan bruges i alle afskygninger i køkkenet.

Prøv en rigtig god te – du vil ikke fortryde det

Du bør unde dig selv den oplevelse, god te er. Mange, jeg møder, mener ikke, de er til te. Jeg mener, det er fordi, de ikke har prøvet rigtig god te. Derfor serverer jeg mine favoritter for mine gæster. Teen kan de genkende, men at der er te i maden eller i kagen, det afslører jeg først, hvis jeg får komplimenter for den gode smag.

Den hemmelige ingrediens er altid te, for der bliver resultatet perfekt hver gang.