festina

Flot og elegant

Flot og elegant

Ikke kun nyttigt, men også noget som er pænt. Sådan et ur er jeg på udkig efter til min kære kone til vores bryllupsdag i år, og jeg er på jagt efter et Festina ur, som hun har haft kig på over en længere periode.

Det var til at finde

Det er et ur, som er i guldfarve, men det begyndte at være lidt i sidste øjeblik, så jeg var ved at give lidt op. Men som så mange gange før i mit liv, så var det min bror, som kom og fik reddet kastanjerne ud af ilden i sidste øjeblik.

Han havde så sent som måneden før brugt en hjemmeside til at handle et ur til en i hans firma, som havde jubilæum, og jeg må indrømme han havde ret.

Jeg trawlede hjemmesiden tynd og var meget imponeret over det store udvalg, og hvor lidt de tog for deres produkter. Faktisk blev jeg så nervøs, jeg tog en snak med deres kundeservice for at blive sikker på, at garantier og andre certifikater kom med. De forsikrede mig, at der kom alle papirer med, og de samme regler gjaldt for dem som for alle andre forretninger.

Den rigtige gave

Jeg bestilte det Festina ur til min kone og blev endnu engang meget overrasket over, hvor billigt de kunne sælge mig det. Men det klager jeg ikke over, for så blev der råd til nogle flere blomster til hende og lidt ekstra godt på madfronten.

Jeg blev også overrasket over, hvor hurtigt de leverede, for der gik ikke mange arbejdsdage, før det var fremme, så jeg havde slet ikke behøvet være så nervøs for, at der nu var 3 uger til den store dag.

Så når jeg skal have et nyt ur selv, så ved jeg godt, hvor det er, jeg skal ind og kigge, for ikke kun er prisen god, men udvalget og deres service er med til at gøre hele oplevelsen endnu bedre.