Manaya

Find inspiration og kloge løsninger til børneværelset og familien

Find inspiration og kloge løsninger til børneværelset og familien

Det er ikke altid lige let at skulle indrette et børneværelse. Børnene har nogle krav, som de gerne vil have opfyldt, men du ved jo også bedre, og kender til nogle begrænsninger, som børnene ikke gør. Derfor indretningen af børneværelset også ofte en fælles sag. Det er kun endnu mere fælles, fordi børneværelset ofte kræver inspiration og sjove, kreative og gode løsninger. Dels fordi børneværelset skal være et fantastisk og fedt sted, som opfyldet forskellige behov for barnet, som han eller hun har i den gældende alder, og dels fordi børneværelset ikke altid er det største rum i hjemmet. Pladsbegrænsningen betyder, at man skal finde på smarte løsninger – og finde de bedste produkter, hvis der skal være plads til det hele, hvis der skal kunne være rent og ryddeligt bare engang i mellem, og hvis man gerne vil have et børneværelse, som er unikt fra alle de andres i klassen.

 

Få plads til både seng, legeområde og opbevaring

Som sagt, så er der mange børneværelser som kræver intelligente eller kreative løsninger, for at der skal kunne være plads til, som der er behov for. Står du eksempelvis med et mindre barn, som stadig leger, men som også har sin egen seng, så skal der både være plads til denne, til et område at lege på, men også til opbevaring, som er nødvendigt, hvis der skal kunne være ryddeligt bare en gang i mellem. Det er her indretningen kommer ind i billedet – og det er her, at jeg erfaringer at dele med jer.

 

Jeg har nemlig stået i den givne situation, hvor der skulle noget andet på banen, hvis der på nogen måde skulle være sammenhæng på børneværelset hjemme i villaen. Det kom der så, da jeg besøgte Manayas webshop og denne blog om boligindretning. Manaya sælger nemlig nogle fantastiske produkter, som gør indretningen af børneværelset meget nemmere. Især sælger de nogle enormt smarte senge, som er designet til at kunne rumme måde seng, opbevaring og muliggørelse for ekstra gulvplads. Disse senge kan du læse meget mere om inde på bloggen, som der er linket til tidligere, ligesom at du også kan svinge ind forbi Manaya, hvor sortimentet og udvalget af disse er velassorteret, varieret og bredt.

 

Find meget mere på bloggen

Som sagt, så kan du finde masser af information på bloggen i linket. Der er også tips og forslag til produkter, som gør det at være i en børnefamilie nemmere. Skal kæresten eksempelvis overtales til at have en større sofa i stuen, så i rigtig kan slænge jer? Eller er i på udkig efter forslag til en ny barnevogn, og derfor leder i efter råd til, hvad den skal kunne? Uanset hvad er bloggen noget for dig.