SUMOpix

Få smukke og personlige vægophæng fra SUMOpix

Langt de fleste mennesker går meget op i, hvad de hænger til udstilling på deres vægge – det er nemlig et klart udtryk for ikke alene stil, men også personlighed. Og ønsker man at skille sig ud med noget, der for alvor emmer af unika, og som er en sikker vinder som et altid interessant samtaleemne blandt gæster, kan man med fordel overveje at få lavet et specialbestilt print på et lærred. Der findes mange måder, hvorpå dette kan gøres, og man kan læse om disse muligheder og få spændende inspiration til sit eget hjems vægge på forskellige hjemmesider rundt omkring på nettet, såsom eksempelvis siden dk-geografiskekort.dk. Her skriver andre boligejere og indretningsentusiaster om deres erfaring med specialbestilte prints, og hvilke muligheder, der findes inden for feltet.

Blandt andet kan man læse om flotte geografiske kort, som er ideelle til planlægning af drømmerejser. På siden SUMOpix, som mange bloggere skriver, at de har god erfaring med, kan man blandt andet bestille denne type kort. Det er altid en sjov idé med flotte verdenskort på væggene, og man kan let personliggøre sine prints ved at vælge et unikt kortmotiv fra SUMOpix’ brede sortiment. Kortene har en plade monteret bagved selve lærredet, hvilket betyder, at kortet er optimalt til at stikke nåle i, da de grundet den ekstra plade vil sidde godt fast og ikke risikerer at falde ned igen. Dette er en god måde at gøre kortene yderligere personlige på, da man kan bruge nålene som en sjov måde at markere fremtidige rejseruter med. 

SUMOpix sælger dog også meget andet end blot verdenskort. Blandt andet kan man hos SUMOpix få en smart, lyddæmpende løsning, til hvis man bor i et hus, hvor rumklangen er ubehagelig. Den lyddæmpende funktion sker i form af en speciel form for plade, som ligesom pladen bag verdenskortene er helt og aldeles skjult bag et smukt motiv. Det betyder, at det udefra blot ser ud, som om man har et normalt billede hængende udelukkende af æstetiske grunde, imens billedet dog også tjener den ekstra funktion, at det giver rummet en bedre akustik.

Ønsker man at få fremstillet prints af egne motiver, er det dog også muligt hos SUMOpix. SUMOpix printer i høj kvalitet, og transformerer dermed alle familiens gode minder til smukke og personlige vægophæng.

SUMOpix er altid ekstremt pålidelig, og får fra både bloggere og trustpilot-anmeldere kun rosende ord med på vejen. Ønsker man at holde sig opdateret på flere af SUMOpix’ muligheder for personlig vægkunst, kan man med fordel følge med på dk-geografiskekort.dk, hvor der løbende tikker anbefalinger på spændende produkter ind.