Tapeteksperten

Få inspiration til at indrette dit hjem med billedtapet

Tapetet kan gøre rigtig meget for, hvordan et hjem bliver opfattet. Mange af os tænker slet ikke over det, men lever bare med hvide vægge med savsmuldstapet. Det er den nemmeste løsning, som vi er så vant til at se på, at vi ikke engang tænker over det længere. Men det kan ændre et rum rigtig meget, hvis du ændrer tapetet. Hvis du går med tanker om at bruge fototapet i din indretning, kan det være en god ide for dig at læse mere på bloggen design-tapet.dk. Det er en stor blog, der handler om tapet, heriblandt fototapet.

Et fototapet er et tapet, hvor der er trykt et foto på. Det kan være et foto, som du selv har taget. Det kan også være et foto, nogle andre har taget. Typisk vil firmaer, der laver fototapet, have nogle billeder, som du kan vælge imellem, hvis du ikke selv har et, du gerne vil bruge.  

Når det kommer til fototapet, er det mere eller mindre kun fantasien, der sætter grænserne. Du kan bruge en lang række forskellige billeder til at skabe lige præcis den stemning, som du ønsker i dit hjem. Et populært valg er at bruge naturbilleder på fototapet. Det kan være billeder af skov, strand eller en eng. Det kan være med til at give rummet en større dybde og noget mere farve. Det kan fungere godt i stedet for et billede. 

På design-tapet.dk kan du blandt andet læse om, hvordan du kan bruge tapet med naturbilleder i din indretning. Bloggen bliver både skrevet af skribenter, der har stor forstand på indretning, deriblandt hvordan du bedst kan indrette med fototapet, og af brugere, der har prøvet forskellige typer af tapet af. Det giver dig et godt helhedsindtryk af, hvordan det fungerer at indrette med de forskellige typer af tapeter. 

Derudover har brugerne typisk også fokus på, hvor nemt eller svært det var at bestille tapetet hjem, og hvilke tanker de gjorde sig i forhold til at skulle indrette med fototapet. Var de for eksempel bange for at blive trætte af tapetet for hurtigt, hvis de brugte familiebilleder? Og hvad er fordelene og ulemperne ved det?

Skribenternes råd og erfaringer kan dermed give dig noget at tænke over i forhold til, hvordan du gerne vil indrette dit hjem med fototapet. Det kan gøre det nemmere for dig at vælge, hvilken type foto du gerne vil have på din væg, og hvilket firma du skal bestille det hos.