hair4all

Det ypperligste indenfor hårpleje

Det ypperligste indenfor hårpleje

Modeluner kommer og går, men lige megen hvilken mode, der er, så går de alle hånd i hånd med det at være velplejet, og det er ikke noget, som der afviges fra på nogen måde. Men den mode, som der er kommet i de senere år, hvor der helst skal være skæg over det hele, er der pludselig mange aspekter, som kommer ind over.

Skægget skal plejes

For i vores moderne verden, hvor det at komme til at se gammel ud og få nogle rynker eller grå, er ikke noget, som vi ønsker, så derfor er pleje af skægget og farvning af håret og mange andre ting en væsentlig del af hverdagen for mange og også for mig. Specielt da mine børn begyndte at finde de første grå hår både i håret og ikke mindst i skægget.

Jeg har nu altid været god, synes jeg selv, til at trimme mit skæg og holde det velplejet, men som jeg ønskede at have det længere og længere, så fik jeg en artig overraskelse, og det gik hurtigt op for mig, at skæg, som er så langt, at det kan flettes, kræver sin mand, og det skal plejes på en helt anden måde end det, som jeg havde haft indtil nu.

Til mit store held så har jeg altid, og det har resten af familien også, købt deres produkter hos hair4all.dk og de har også en blog, hvor du kan læse om alle de forskellige produkter, som der er, og hvad som vil være det bedste for dig. Jeg ved med sikkerhed, at over halvdelen af de produkter, som jeg lige nu har stående til skægpleje, hår med mere, skyldes, at jeg er blevet inspireret af blogartikler, som jeg har fundet på http://grooming4you.dk.

Blev positivt overrasket

En af mine største aha-oplevelser var, da det gik op for mig efter 10 år med skæg, at det slet ikke skulle behandles som almindeligt hår, men at det skulle have egen sæbe, og at det specielt skulle have skægolie, som er meget vigtigt, når du skal sikre den perfekte skægpleje.

Jeg er ikke den, som bruger timer på at læse og gøre mig klog på alt sådan noget, derfor er bloggen, for en mand som jeg, en meget kærkommen gevinst, for jeg kan hurtigt finde artikler om det, som jeg skal bruge, og hvordan det skal gøres. Sådan kommer jeg til at se bedst ud, og jeg er sikker på, at der er mange andre, som kan få lige så meget gavn af denne blog, som jeg har haft.