invendige døre

Det hele skulle ud

Det hele skulle ud

Vi overtog et gammelt sommerhus, og al indmaden skulle ud, så vi skulle have nye døre og mange andre ting. Vi kunne heldigvis finde det meste i det lokale byggemarked, men bare ikke dørene. Der kunne vi ikke finde dem, som vi gerne ville have og kunne lide, så vi ledte online og på genbrugspladser, men det var først lige inden, vi gav op, at vi kom ind på en hjemmeside, hvor de ikke kun havde et stort udvalg, men også havde døre, som, vi begge syntes, var pæne, og som ville passe godt ind i sommerhuset.

En lidt gammeldags stil, der klæder sommerhuset

For os er et sommerhus noget, der er rustikt, og som har masser af charme. Det skal ikke være for moderne. Det skal være helt enkelt og et sted, hvor der skal slappes af. Derfor skulle de døre, vi ville have passe perfekt i denne stil. Og der findes stadig dem derude, der laver den slags døre og så i en kvalitet, hvor jeg tager hatten af. Men samtidig til priser, der imponerer mig på samme måde.

Vi faldt for nogle rigtig flotte indvendige døre, der ville stå helt perfekt til resten. Desuden var det en drøm at snakke med deres kundeservice, så vi fik lige de døre, der ville passe på målene. Det er rart at vide, at man bliver guidet gennem opmålingen, for ikke to døre er ens åbenbart. Så vi har også lært rigtig meget af denne proces.

Smukke døre

Der er nu smukke døre, der passer til den rustikke stil i resten af huset. Det giver et gennemført udseende, og samtidig lige det sommerhus, vi altid har ønsket at have. Det er nu det helt perfekte sted at holde ferie og fri, og når det er koldt, kan alle døre lukkes.