E-bøger

Bøger alle vegne

Bøger alle vegne

Der var en gang, hvor det for mig betød at bøgerne flød alle steder. Der var ikke meget plads tilbage i reolerne, men der var stadig masser af bøger, jeg gerne ville eje og læse. Det er ikke det samme at låne dem, men jeg har dog skiftet holdning til den slags for længst. Bøger er for mig noget, der er blevet elektronisk. Det er så meget andet, så hvorfor ikke også bøgerne. Det er en naturlig tanke, og det er så meget lettere på den måde. Alt skal egentlig bare op i skyen, hvis det kan lade sig gøre. Jeg ved, de er der, og jeg kan lige pludselig læse alle steder og ikke kun hjemme, hvor bøgerne tidligere var.

Nu er det bøger på farten

Nu finder jeg mine bøger på min tablet eller på min telefon. Det er bare at logge ind, så kan jeg læse, og jeg kan fortsætte lige der, hvor jeg slap. For det er selvfølgelig med indbygget bogmærke. Det er bare lidt af de fordele, der er ved politikenbooks. Jeg nyder også, at det er et bibliotek, der nærmest ikke har en grænse, hvad angår dets størrelse. Det er nemlig alle krimier i hele verden – eller i hvert fald så tæt på, som det kommer.

Derfor kan jeg også genlæse dem, jeg har lyst til, hvis det lige er det, der trækker. Det er ikke som en, der er udlånt på biblioteket, nej det er fuld tilgængelighed på alle tidspunker. Jeg ved ikke, hvorfor der gik så lang tid, inden jeg kastede mig over e-bøger, men det kan jeg kun takke mig selv for.

Det er desuden det smarteste, jeg kan bruge min tablet til. Ellers er det bare som endnu en pc, der ikke kan bruges tilandet en arbejde og så surfe på nettet med.