Anita

Blødt og behageligt inderst inde

Blødt og behageligt inderst inde

For mig er en god BH en, der har en vis bredde rundt om kroppen. Det gør, at den sidder bedre hele dagen, og det sikrer også, at den ikke gnaver. For det er ret irriterende og ubehageligt. Den må også gerne have lidt brede stropper af helt samme årsag. Sidder en BH godt, så sidder resten af ens tøj nemlig tilsvarende godt, så den gør alt andet pænere også.

De hænger ikke på træerne

Men den slags er svære at finde, for det e ikke en standard hos de fleste mærker, der findes i forretningerne. Jeg har heller ikke lyst til at gå på kompromis, for noget, du skal have på dagligt og hele dagen, skal være lækkert. Det er det i hvert fald i min verden.

Jeg har derfor brugt alt for lang tid i rigtig mange forretninger, men uden det store held. Dem jeg har er alle nogen, jeg har købt på rejser i udlandet, og efterhånden er de ved at være lidt vel slidte.

Jeg besluttede mig til at prøve på nettet, for det var efterhånden min eneste mulighed for at finde noget, jeg ville blive rigtig glad for. Nettet skulle vise sig at blive min redning, for her fandt jeg mærket Anita BH, som har alt det, jeg gerne vil have.

Nu handler jeg kun det mærke

Jeg faldt straks for udseendet og beskrivelsen, men jeg var stadig lidt skeptisk, så jeg startede med en enkelt BH. Den viste sig at ære perfekt, så jeg bestilte hurtigt flere fra samme mærke i forskellige designs og farver. Nu har jeg ikke andet end dem, og de gamle og slidte er blevet kasseret til fordel for disse.

De er nemlig perfekte og sidder rigtig godt, og samtidig er de utroligt feminine at se på, og det skader ikke, at jeg også føler mig smuk.