Kindle

Alt med bogstaver kan læses

Alt med bogstaver kan læses

Om det er bagsiden på shampooflasken eller tilsvarende, så kan det læses. Nok ikke det bedste læsestof vil mange mene, men jeg kan simpelthen ikke lade være. Er der mere end et bogstav, så er jeg nødt til det. Jeg foretrækker dog historiske romaner. Både helt opdigtede historier fra en fjern tid, men også dem, der har en snert af virkeligheden over sig. Fantasy er også velkommen, drager og magi finder let vej til denne verden, og det passer rigtig godt ind.

Bøger har jeg mange af

Som mange andre, der kan lide at læse, har jeg rigtig mange bøger. Selvfølgelig ikke for mange, selvom de ligger og står i lag efterhånden. Der er jo altid plads til en til. Men det er efterhånden lidt besværligt, både at finde den rette, men også at gøre rent. Jeg var ikke i tvivl om, at alle kongeslottene og ridderne måtte ind og bo i en kindle. Den elektroniske bog, når det er finest.

Nu har jeg så en bog med batterier. Det er en skæg opfindelse, men jeg er virkelig glad for den. Det er også nemt at købe bøger til min kindle på nettet. Der er ingen grænse for alle de spændende bøger, jeg har fundet der. Alt sammen et sted, både på nettet og på min kindle.

Den kan bare det hele

Batteriet holder jo nærmest for evigt, og den er bare skabt til læsning. Den ligger godt i hånden, lysstyrken vælger jeg efter behov, ja selv et bogmærke har den. Jeg kan ikke forestille mig at leve uden den, må jeg indrømme. Det havde jeg ikke troet, men den er nem at holde orden i, og rengøringen er pludseligt blevet til en leg. Alle bøger er også tilgængelige hele tiden. Både dem, jeg gerne vil have, og dem, jeg allerede har købt.